آشپزی

مطالعه انسان شناسی خوراک زرتشتیان استان یزد

بررسی و ثبت خوراک های سنتی زرتشتیان استان یزد که هر یک در این فرهنگ، مجموعه ای از ارزش ها، باورها و نگرش ها را در قالب آیین های متفاوت در برمی گیرد در قالب طرح پژوهشی پژوهشکده مردم شناسی انجام شد.

18 تیر 1399

2 طرز تهیه فرنی زعفرانی با آرد برنج یا نشاسته ذرت

می دانستید 10 اکتبر (18 مهر) هر سال روز جهانی فرنی است؟ فرنی از آن دسته دسرهایی است که در هر فصل و زمانی از سال طرفداران خاص خودش را دارد. در ماه رمضان به دلیل تمایل افراد به خوردن وعده های شیرین و دسر مانند، تهیه دسرهای خانگی خوشمزه و سریع و آسان می تواند...

2 تیر 1399

دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک پلو با مرغ از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که در مراسم مختلف با مقدار زیاد سرو می شود. لذا گزینه مناسبی برای غذای نذری است.

26 اردیبهشت 1399

بهترین زمان کاشت و آموزش انواع سبزه عید با هسته نارنج، ارزن، عدس، گندم و &hellip

سین سبز برای تزیین سفره هفت سین عید نوروز را هیچ گاه نمی توان نادیده گرفت. سبزه، سمبل تولد دوباره و زایش یکی از الهام بخش ترین نمادهای سفره باستانی هفت سین است و سبز کردن آن در خانه برای کسانی که عید نوروز را در سرتاسر دنیا جشن می گیرند اهمیت فراوانی دارد....

19 فروردین 1399

2 آسیب اصلی نداشتن عزت نفس

تفاوت عزت نفس با اعتماد به نفس در گستردگی مفهوم عزت نفس می باشد که کمتر درباره اش صحبت شده است.

22 مهر 1398

آشنایی با روش تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو غذایی لذیذ و خوش رنگ است. آلبالو از جمله میوه هایی است که فواید فراوانی دارد. از جمله خواص آن می توان به این موارد اشاره نمود: برطرف عطش و تشنگی، کاهش فشار خون بالا، ضد تهوع و سنگ کلیه، اشتها آور مناسب.

10 مهر 1398