کیک شکلاتی با مغز بادام زمینی
به گزارش گفتمان برتر، تقریبا همه ما کیک شکلاتی را دوست داریم و این کیک با روکش شکلات و مغر بادام زمینی واقعا خوش طعم و دوست داشتنی است.
- تعداد: 40 تکه
- زمان تهیه: 40 دقیقه
- زمان خنک شدن: 20 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه آرد کامل
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک پیمانه کره خرد شده
- 170 گرم شکلات نیمه تلخ
- 85 گرم شکلات تلخ
- 1.5 پیمانه شکر سفید
- 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
- دو قاشق چایخوری وانیل
- 4 عدد تخم مرغ
- ¾ پیمانه بادام زمینی برشته
- 2/3 کره بادام زمینی
- ¼ پیمانه کره نرم شده
- 4 پیمانه خاکه قند (پودر قند)
- 5 تا 6 قاشق غذاخوری شیر
- یک پیمانه خامه فرم گرفته
- 225 گرم شکلات نیمه تلخ
طرز تهیه
1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کف یک ظرف مستطیلی پیرکس فویل قرار دهید و آن را چرب کنید. در یک کاسه میانه آرد، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2- در یک شیرجوش بزرگ، یک پیمانه کره، 170 گرم شکلات نیمه تلخ و شکلات تلخ را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت هم بزنید تا آب شوند. از روی حرارت بردارید و شکر سفید، قهوه ای و وانیل را هم بزنید تا یکدست و شکرها حل شوند. تخم مرغ ها را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. سپس به تدریج آرد را به مخلوط شکلات و پس از آن بادام زمینی ها را اضافه کنید. در آخر آنها را داخل ظرفی که آماده نموده اید بریزید.
3- حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کنید تا خنک گردد.
4- برای روکش این کیک خوشمزه، در کاسه همزن، کره بادام زمینی و ¼ پیمانه کره را با هم مخلوط کنید. دو پیمانه خاکه قند اضافه کنید و با سرعت میانه هم بزنید. دو قاشق غذاخوری شیر و به جای مانده خاکه قند را نیز اضافه کنید و هم بزنید. اگر خیلی غلیظ بود، یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا کمی روان و نرم گردد. با دقت آن را روی کیک بریزد و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. سپس 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
5- برای خامه روی آن، خامه فرم گرفته را داخل شیرجوش قرار دهید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید و 225 گرم شکلات نیمه تلخ را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. 30 دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک گردد و سپس روی کیک شکلاتی بریزید و اجازه دهید تا بسته گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 274
- چربی: 16 گرم
- کلسترول: 42 میلی گرم
- کربوهیدرات: 32 گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: 143 میلی گرم
- پتاسیم: 122 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم