تور کوبا ارزان: غذاهای سنتی کوبا که باید امتحان کنید
به گزارش گفتمان برتر، غذاهای سنتی کوبا ترکیبی از تأثیرات غذاهای بومی آمریکا Taino ، غذاهای آفریقایی ، اسپانیایی و کارائیبی است. به همین علت بسیاری از غذاها مشابه سایر کشورهای دیگر هستند، به عنوان مثال بعضی غذاهای سنتی کوبا از ادویه و تکنیک های اسپانیایی، آفریقایی و کارائیبی استفاده می نمایند. برخلاف بیشتر آمریکای لاتین، غذاهای سنتی کوبا تند نیستند. اما اگر دوس داشتید غذایی تند تجربه کنید salsa picante را بچشید. بسیاری رستوران های کوبایی یک بطری سس بسیار تند را در آشپزخانه برای آنهایی که غذای تند دوست دارند، نگه می دارند. در ادامه با ما همراه باشید و در کامنت پیشنهاد خودتان را با مجله گردشگری خبرنگاران به اشتراک بگذارید. قیمت بلیط هواپیما
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کوبا ارزان هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کوبا از هاوانا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
غذاهای سنتی کوبا
تامالس Tamales
مزه تامالس شبیه به طعم های مکزیکی است که طرز تهیه آن در کوبا در به این صورت است که گوشت را با خمیر مخلوط می نمایند به جای آنکه به عنوان پر نماینده از آن استفاده نمایند.
مدیانوچ Medianoche
مدیانوچ به معنای نیمه شب است که یک ساندویچ است که معمولاً در کلوپ های شبانه در هاوانا سرو می گردد. این غذا در کوبا از نان تخم مرغی شیرین پر از ژامبون، گوشت خوک ، پنیر و ترشی تشکیل شده است.
Pernil Relleno de Moros y Cristianos
این غذای کوبایی از آنجایی که با یک غذای دیگر کوبایی پر می گردد، جالب خواهد بود! دست خوک را در آب پرتقال، سیر ، پونه کوهی و فلفل ترشی خوابانده شده و سپس با برنج و لوبیا پر می گردد و در فر پخته می گردد. حمل ونقل عمومی در کوبا
واسا فریتا
واسافریتا به معنای گاو سرخ شده است، این غذا را با گوشت گاو خوابانده شده در لیمو، سیر و نمک تهیه می نمایند تا تقریباً ترد گردد.
میگو در سس نارگیل
باراکوا در استان گوانتانامو، مرکز خوشمزه کوبا محسوب می گردد. سس نارگیل (که به صورت محلی به لچیتا معروف است) با شیر نارگیل، رب گوجه فرنگی، سیر و مخلوطی از ادویه ها تهیه می گردد و بر روی میگو، هشت پا یا حتی خرچنگ ریخته می گردد. و یکی از غذاهای سنتی کوبا محسوب می گردد.
Arroz con polo (برنج با مرغ)
نسخه کوبایی پائلا ، اما بدون مواد اولیه دریایی تهیه می گردد. پائلا یک غذای برنجی اسپانیایی است که در اصل از والنسیا آمده است.
غذاهای سنتی کوبا - لچون آسادو
بچه خوکی که در شیر خوابانده شده و بر روی سیخ پخته می گردد، تا پوست آن ترد گردد. این غذا غالباً با یک ماریناد تند کوبایی به نام موجو سرو می گردد. . رستوران های هاوانا
پالپتا
پالپتا در کوبایی به معنای گوشت گاو است. این غذا مخلوط گوشت چرخ نموده ای است که به خوبی با چاشنی، ژامبون و تخم مرغهای آب پز پر می گردد و در کوره و نه در اجاق گاز پخته می گردد.
Tamal en cazuela
غذایی است که از ذرت با گوشت و ادویه جات پخته شده تشکیل شده است و مستقیم در ظرف سرو می گردد. وقتی در پوسته سرو می گردد به آن tamales گفته می گردد.
Costillitas
دنده های پشت خوک با ترکیبی از آب پرتقال ترش، آب لیموترش ، پونه کوهی، سیر و روغن زیتون پرمی گردد، سرو می شوند. این غذا شیرین و مقوی است و بسیار خوشمزه است. خرید بلیط هواپیمای تهران هوانا
مرغ سرخ شده
این غذای محلی ترینیداد به سختی نظر کسی را جلب می نماید. در واقع یک بشقاب از مرغ سرخ شده است که به آرامی در یک سس غلیظ با گوجه فرنگی و پیاز پخته می گردد و به آن عطر و طعم شیرین اما تند می دهد.
غذاهای سنتی کوبا لومو آهومادو
فیله گوشت خوک که به آرامی دودی می گردد تا زمانی که گوشت پر از عطر و طعم و در عین حال آبدار گردد.
روپا ویجا
روپا ویجا غذای ملی کوبا است. از آنجا که یافتن گوشت گاو در کوبا سخت است، زیرا بخش اعظم آن به استراحتگاه ها و رستوران های گردشگری می رود. روپا ویجا به معنای لباس های قدیمی است اما غذایی پرطرفدار در کوبا است. این غذا با تکه های گوشت گاو که به آرامی همراه با گوجه فرنگی و پیاز طبخ می نمایند تا اینکه نرم گردد.
فیلتر اروگوئه
گوشت خوک را با ژامبون و پنیر پر می نمایند، سپس در تخم مرغ های هم زده و پودر سوخاری می غلتانند و سرخ می نمایند. نتیجه آن یک غذای کاملا خوشمزه می گردد. رزرو هتل در هاوانا
منبع: مجله دور و نزدیک