طرز تهیه کوکوی پوکورا ؛ غذای خوش طعم خوزستان
به گزارش گفتمان برتر، پوکورا را تهیه نموده و به صورت گرم میل همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل نمایید.

مواد لازم کوکوی پوکورا
آرد نخود خام 200 گرم
تره خرد نموده 1 پیمانه
آب ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زعفران دم نموده 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی پوکورا
آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم نموده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.
سپس تخم مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
در تابه ای عظیم، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. 3تا 5 دقیقه هر طرف آن ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
سپس آن ها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته گردد.
آن را با گوجه فرنگی تازه سرو کنید.
نکات تکمیلی در خصوص کوکوی پوکورا
کوکوی پوکورا جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد.
کوکوی پوکورا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
منبع: گردشبان