طرز تهیه جوجه چینی پفکی همراه با سس تارتار

به گزارش گفتمان برتر، جوجه چینی یکی از فست فود هایی است که مواد نگهدارنده ندارد و در عین حال بسیار لذیذ و خوشمزه است. طرز تهیه جوجه چینی پفکی سخت نیست و می توانید این غذا را در مدت کوتاهی و به راحتی در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه جوجه چینی پفکی همراه با سس تارتار

با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - جوجه چینی پفکی از فیله مرغ و خمیر بنیه تهیه می گردد. این غذا بسیار خوش خوراک و لذیذ است و تقریبا همه به ویژه بچه ها این غذا را بسیار دوست دارند. طرز تهیه جوجه چینی پفکی راحت است و تنها کاری که باید انجام دهید، رعایت نکاتی که طعم آن را بهبود داده و فیله ها را پفکی کند؛ بنابراین اگر به دنبال فست فودی خوشمزه هستید که در آن از سوسیس و کالباس استفاده نگردد، این غذا می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. این غذا معمولا همراه با سس تارتار سرو می گردد، به همین دلیل در این مطلب طرز تهیه این سس نیز توضیح داده خواهد شد.

طرز تهیه جوجه چینی پفکی

برای تهیه این غذا برای دو الی سه نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
فیله مرغ500 گرم
آرد سفید125 الی 150 گرم
تخم مرغ3 عدد
شیریک چهارم لیوان
ماءالشعیر بدون طعمیک چهارم لیوان
بکینگ پودر یا جوش شیرینیک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم نمودهنصف قاشق چایخوری
پیازیک عدد
آبلیمویک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیربه میزان لازم

نکته:

  • زعفران دم نموده برای از بین بردن بوی تخم مرغ است و در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید. به یاد داشته باشید که بیش از مقدار یاد شده از زعفران استفاده نکنید زیر رنگ و طعم جوجه چینی را عوض می نماید.

  • اجازه دهید که شیر به دمای محیط برسد و احتیاجی به گرم کردن شیر نیست.
  • از آنجا که این غذا باید سرخ گردد، ترجیحا از جوش شیرین بهره ببرید تا پفکی تر گردد. در صورت تمایل بکینگ پودر نیز می توانید بهره ببرید، اما جوجه چینی کمتر حالت پفکی پیدا خواهد نمود.

دستور تهیه

  1. فیله های مرغ را به قطعات نازک و دوکی شکل برش بزنید. مقداری نمک، فلفل و پودر سیر روی آن ها بریزید و چنگ بزنید تا تمام فیله ها به این مواد آغشته شوند. سپس آبلیمو و پیاز حلقه شده را به آنها اضافه کنید و کمی چنگ بزنید. مرغ ها را یک الی دو ساعت استراحت دهید. به این ترتیب فیله ها مزه دار خواهند شد.

  2. تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و سپس شیر و ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید.

  3. جوش شیرین یا بکینگ پودر را نیز به مواد اضافه کنید.
  4. اکنون آرد را الک نموده و به مایه بنیه اضافه نمایید. الک کردن آرد مانع از گلوله شده آن می گردد. خمیر بنیه باید به غلظت برسد. از آنجا که جذب آردها با یکدیگر متفاوت است باید آرد را به تدریج اضافه نموده و بهم بزنید، زمانی که به غلظت فرنی رسید دیگر آرد اضافه نکنید.

  5. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر بیش از این زمان در یخچال باقی بماند به دلیل وجود تخم مرغ رویه می بندد.

  6. فیله های مرغ را ابتدا در آرد سفید بزنید و سپس به مایه بنیه آغشته کنید.

  7. زمانی که تمام فیله ها را آماده کردید، در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید، به صورتی که مرغ ها در آن غوطه ور باشد. پس از آنکه روغن داغ شد، جوجه چینی را در روغن قرار دهید، هنگامی که کمی سطح آن بسته شد، بلافاصله حرارت را کاهش دهید و صبر کنید تا مرغ ها مغزپخت شوند. توجه داشته باشید که جوجه ها باید در روغن غوطه ور باشند.

طرز تهیه جوجه چینی پفکی به همین سادگی بود. همانطور که یاد شد، این غذا را همرا با سس تارتار سرو می نمایند، از اینرو در ادامه طرز تهیه این سس نیز توضیح داده می گردد.

طرز تهیه سس تارتار

برای تهیه این سس به 10 الی 15 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج دارید.

مواد لازم
سس مایونزیک لیوان
جعفری و ترخون خرد شدهیک قاشق سوپخوری
آب لیموترشدو قاشق سوپخوری
پیاز رنده شدهیک قاشق غذاخوری
خیارشور رنده شدهچهار قاشق سوپخوری
سبزی کیپریک قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

نکته: خیارشور را با رنده ریز رنده بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه چینی پف دار با خمیر بنیه

دستور تهیه

  1. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  2. سس مایونز را با پیاز، خیارشور، جعفری و ترخون مخلوط کنید.
  3. در ادامه سبزی کیپر را نیز خرد نموده و به سس اضافه کنید.
  4. در نهایت لیموترش، فلفل و نمک را نیز به سس اضافه نمایید. توجه داشته باشید که قبل از اضافه کردن نمک از سس بچشید، زیرا خیار شور مقدار زیادی نمک دارد و ممکن است سس شور گردد.

سس تارتار آماده است و باید آن را حدود دو الی سه ساعت در یخچال استراحت دهید.

جوجه چینی ها را در ظرف بچینید و دور آن را با مواد غذایی مانند سیب زمینی بخارپز یا سرخ شده، جعفری، گوجه فرنگی و ... تزیین کنید و سس تارتار را نیز در کنار آن سرو نمایید. طرز تهیه جوجه چینی پفکی راحت است و تنها کاری که برای حرفه ای شدن این غذا باید انجام دهید، انجام دقیق تمام مراحل است تا فیله ها پف نمایند. این غذا در روغن فراوان سرخ می گردد و مقدار چربی بالایی دارد، بنابراین بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنید.

منبع: ستاره
انتشار: 14 اسفند 1399 بروزرسانی: 14 اسفند 1399 گردآورنده: gofteman-bartar.ir شناسه مطلب: 1391

به "طرز تهیه جوجه چینی پفکی همراه با سس تارتار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه چینی پفکی همراه با سس تارتار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید