طرز تهیه پاکورای میگو

به گزارش گفتمان برتر، پاکورای میگو یک غذای خوشمزه دریایی است که معمولا به عنوان پیش غذا یا اسنک سرو می گردد. پاکورای میگو تقریبا نوع نو از پاکورا است، در صورتی که در آن از سبزی های معطری مثل نعنا یا گشنیز بهره ببرید بسیار خوش طعم تر می گردد. این غذا برای مهمانی ها هم گزینه مناسبی است چون زمان آماده کردن آن کم است و به سرعت می توانید از مهمانانتان با یک اسنک ترد و خوشمزه پذیرایی کنید. درادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاکورای میگو را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پاکورای میگو

موادلازم برای تهیه پاکورای میگو

  • میگو پاک شده 125 گرم
  • آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده سه حبه
  • آبلیمو نصف قاشق چای خوری
  • روغن نصف فنجان
  • پیاز خرد شده نصف
  • فلفل سبز تند یک عدد
  • آرد برنج یک قاشق چای خوری
  • برگ گشنیز خرد شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پاکورای میگو

مرحله اول

میگو هایی که قبلا پوست کنده و پاک نموده اید را زیر آب سرد بشوئید، بعد به خوبی آن ها را خشک کنید. بعد از اینکه میگو ها کاملا خشک شدند آن ها را در کاسه ای بریزید و ادویه ها و سیر کاملا ریز شده به همراه پیاز، فلفل سبز، آرد برنج، آرد نخودچی را به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید. سپس آبلیمو، کمی روغن و میزان کمی آب به میگو ها اضافه کنید و با دست به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه میگو ها مزه دار شوند.(به دلخواه می توانید میزان نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر هم به آن اضافه کنید).

مرحله دوم

روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت میانه قرار دهید، وقتی روغن به میزان کافی داغ شد؛ میگو ها را به آرامی داخل آن بیندازید و بگذارید خوب سرخ گردد. بعد از چند دقیقه وقتی میگو ها طلایی رنگ شد آن ها را از قابلمه خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید. پاکورای میگو را در ظرف دلخواهتان سروکنید. می توانید در کنار این غذای دریایی خوشمزه انواع آبمیوه و موکتل هم سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: gofteman-bartar.ir شناسه مطلب: 2052

به "طرز تهیه پاکورای میگو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاکورای میگو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید