طرز تهیه سالاد سزار

به گزارش گفتمان برتر، سالاد سزار از سالاد های بسیار معروف و پرطرفدار ایتالیایی هست که طعم خاص و عالی داره. این سالاد رو میشه به عنوان یک وعده سبک و عالی و کم کالری استفاده کرد.

طرز تهیه سالاد سزار

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک

کاهو یک بوته شسته شده

سینه مرغ : 1 عدد

نان تست یا باگت

روغن زیتون :1/4 فنجان

لیمو ترش تازه : ا عدد

گوجه گیلاسی(برای تزیین

: در صورتی که از فیله مرغ به جای سینه مرغ استفاده می کنید تعداد نفرات را در انتخاب میزان فیله مرغ نظر بگیرید.

تخم مرغ : 2 عدد

پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذاخوری

سیر : دو حبه

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد.

کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و زرده تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید.

زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد.

حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید

در سس سالاد سزار (caesar salad) به جای سرکه از آبلیمو هم میتوان استفاده کرد.

2.مقداری از سیر له شده و روغن زیتون را برای مزه دار کردن سینه مرغ کنار بگذارید.

3.از سفیده تخم مرغ در صورت تمایل میتوانید در انتهای دستور تهیه برای تزیین استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد سزار

برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید .

نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.

البته برای سوخاری کردن نان ها می توانید از مایکروویو ، توستر و یا حتی ماهیتابه استفاده کنید.

سپس سینه مرغ را نصف می کنیم تا نازک تر شود تا راحت سرخ شود سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه دار می کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و سینه مرغ مزه دار شده را مدتی کنار می گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود.

سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه های متوسط تقسیم کنید.

ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.

حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.

برای تهیه سس سالاد سزار از سس هزار جزیره هم میتوانید استفاده کنید زیرا طعم خوبی را به سالاد شما خواهد داد.

شما میتوانید از سیر تازه به جای پودر سیر و نان تست را به جای نان سوخاری استفاده کنید.

خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر میدهد و نباید از آنها استفاده کرد.

روی نان های تست خردشده سس نزنید زیرا باعث نرم شدن تکه های نان شده و تردی نان ازبین میرود.

کاهو پیچ یا کاهوی رسمی مناسب ترین کاهو برای سالاد سزار است و باید انها را درشت تر خرد کنید.

سالاد را با دست و به آرامی مخلوط کنید. و در آخر پنیر پارمسان رنده شده را رویش بریزید.

با توجه به ذائقه خودتان میتوانید افزودنی های مناسب را به آن اضافه کنید.

نمناک

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 2 دی 1399 بروزرسانی: 2 دی 1399 گردآورنده: gofteman-bartar.ir شناسه مطلب: 1256

به "طرز تهیه سالاد سزار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سزار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید