اتفاقاتی که با مصرف پنیر در بدن شما رخ می دهد
به گزارش گفتمان برتر، پنیر تقویت کننده دندان ها، کنترل اشتها به شمار می آید، زیرا حاوی اندازه زیادی پروتئین است.

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، تاتیانا رازوموسکایا متخصص تغذیه در خصوص خواص خوردن پنیر در مقاله ای می نویسد که پنیر باعث تقویت دندان می گردد.
او در مقاله خود گزارش می دهد که روس ها پنیر بسیار کمی می خورند: فقط 5.7 کیلوگرم برای هر نفر در سال. این مقدار کم است، زیرا پروتئین موجود در پنیر بیشتر از پنیر خامه ای یا گوشت است.
با خوردن پنیر، خستگی را از خود دور کنید. در 100 گرم پنبر پارمزان حدود 35 گرم پروتئین و در 100 گرم پنیر گودا 23 گرم پروتئین وجود دارد.
برای مقایسه: در پنیر کوزه ای 10-13 گرم، و حتی در گوشت گاو و گوشت بره - 18-20 گرم در هر 100 گرم پروتئین وجود دارد، در حالی که پنیر کوره ارزانتر است.
پروتئین ماده اصلی و سازنده بدن است. اولین علائم کمبود آن تورم صورت و تورم پاها، سرماخوردگی مکرر، ضعف و خستگی است.
به همین علت با خوردن پنیر می توانید پروتئین بدن خود را افزایش دهید، اگر فعالیت بدنی شما خیلی زیاد نیست، بدن شما به 45-55 گرم پروتئین مورد احتیاج است، بنابراین استفاده از پنیر در رژیم غذایی مفید است.
پنیر حتی می تواند به وسیله افرادی که رژیم دارند خورده گردد، اما باید مقدار ان رعایت گردد.
منبع: جام جم آنلاین