طرز تهیه خورش مرغ و انار؛ غذایی با تم یلدایی

به گزارش گفتمان برتر، خورش مرغ و انار یک غذای شمالی است که طعم متفاوتی با خورش های مرغ معمولی دارد. اگر از خوردن غذاهای ترش و ملس لذت می برید، از این غذا نیز استقبال خواهید کرد، زیرا حاوی دانه های انار و رب انار است.

طرز تهیه خورش مرغ و انار؛ غذایی با تم یلدایی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از غذاهای خوشمزه ای که بیشتر افراد از خوردن آن استقبال می نمایند، خورش مرغ است، اما از طرفی این خورش، غذایی تکراری محسوب می شود. شما می توانید با مقداری سلیقه و خلاقیت این ظاهر و طعم تکراری را از بین ببرید و یکی از بهترین گزینه ها برای این کار، استفاده از میوه های موجود در هر فصل است. خورش مرغ و انار از آن غذاهایی است که مهمانان شما را شگفت زده خواهد نمود و تا مدت ها از طعم و ظاهر بی نظیر آن صحبت خواهند کرد. این غذای خوشمزه و خوش رنگ به دلیل وجود انار در خود، گزینه بسیار مناسبی برای مهمانی شب یلداست. اگر دوست دارید با مواد اولیه و طرز تهیه این خورش آشنا شوید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و انار

موادی که برای تهیه این خورش لازم دارید در جدول زیر توضیح داده شده است. این مقدار برای دو تا سه نفر کافی است و شما می توانید مقدار آن را با حفظ نسبت مواد به یکدیگر کم یا زیاد کنید.

مواد لازم
مرغ

600 گرم

پودر سیر نصف قاشق مرباخوری
سیرسه حبه
انار دانه شدهیک پیمانه
پیازیک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
رب انار یک چهارم پیمانه
زعفران (در صورت تمایل)به مقدار لازم

چند نکته:

  • منظور از پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار است.
  • بهتر است از اناری بهره ببرید که هسته های آن نرم باشند تا فرد را در خوردن آن به مشکل نیندازد.
  • با اینکه می توان از هر قسمت مرغ در این خورش استفاده کرد، اما پیشنهاد می کنیم تنها از ران مرغ بهره ببرید، زیرا خوش طعم تر بوده و ظاهری مجلسی تر دارد.

طرز تهیه خورش مرغ و انار خوشمزه

دستور تهیه این خورش مشابهت زیادی به خورش مرغ مجلسی دارد و تنها به 60 تا 90 دقیقه وقت برای آماده سازی و تهیه آن احتیاج دارید. تنها کافی است، مراحل ذکر شده در پایین را با دقت انجام دهید:

  1. مرغ تمیز و شسته شده را در تابه ای با مقداری روغن برای ده دقیقه تفت دهید.
  2. سپس مرغ را از تابه بیرون بیاورید و پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید تا کمی نرم شود. در این مرحله می توانید در صورت لزوم مقداری روغن اضافه کنید.
  3. پس از اینکه پیاز سرخ و طلایی شد، سیر له شده، نمک، فلفل، پودر موسیر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و برای دو دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا مزه خود را به یکدیگر بدهند.
  4. در این مرحله زعفران و رب انار را به مخلوط سیر و پیاز خود اضافه کنید و حرارت تابه را ملایم نگه دارید تا رب انار نسوزد.
  5. پس از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را داخل قابلمه ای مناسب بریزید.
  6. مرغ های سرخ شده را داخل قابلمه گذاشته و به آن مقداری آب سرد اضافه کنید؛ به طوری که دو سوم مرغ ها در آب باشند.
  7. حرارت را تا به جوش آمدن آب داخل خورش زیاد نگه دارید، سپس حرارت را به حالت ملایم برگردانید تا مرغ ها به آرامی بپزند.
  8. پس از گذشت بیست دقیقه دانه های انار را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و آب خورش غلیظ شود.

خورش مرغ و انار شما آماده است. این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.

چند نکته مهم:

  • برای داشتن مزه ای بهتر توصیه می کنیم از رب انار ترش بهره ببرید.
  • پس از اضافه کردن دانه های انار به خورش خود، درب قابلمه را نگذارید، زیرا باعث سفید شدن دانه ها می شود.
  • در صورتی که دسترسی به دانه های انار ندارید، می توانید آن را حذف نموده و در عوض رب انار را دو برابر کنید.
  • برای تزیین بیشتر این خورش می توانید از خلال پسته یاری بگیرید.

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ و انار را به شما آموزش دادیم. این غذا اصلیت مازندرانی داشته و شباهت زیادی به خورش ناردون دارد. در صورتی که تمایل دارید با طرز تهیه این خورش خوشمزه نیز آشنا شوید از شما دعوت می کنیم مطلب طرز تهیه خورش ناردون خوشمزه و مجلسی را مطالعه کنید.

نظر شما درباره این طرز تهیه خورش مرغ با انار چیست؟ آیا تا به حال این غذا را تهیه نموده اید؟ از قلم نیاندازید که می توانید تجربیات، نظرات و پرسش های خود را با ما و سایر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 13 تیر 1400 بروزرسانی: 13 تیر 1400 گردآورنده: gofteman-bartar.ir شناسه مطلب: 1607

به "طرز تهیه خورش مرغ و انار؛ غذایی با تم یلدایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش مرغ و انار؛ غذایی با تم یلدایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید