شخصیت شناسی بر اساس علاقه به طعم های متفاوت

به گزارش گفتمان برتر، شناخت شخصیت به مدد رفتار های ساده از موضوعات مورد علاقه بسیاری از افراد است. برای همین هم مطالبی، چون مدل خوابیدن شما که نشان می دهد چه شخصیتی دارید یا گل مورد علاقه شما که ویژگی های شخصیتی شما را نشان می دهد و ... جذاب هستند.

شخصیت شناسی بر اساس علاقه به طعم های متفاوت

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، اما واقعیت این است که بسیاری از این مطالب، هیچ پشتوانه علمی- پژوهشی ندارد و تنها بر اساس ذوق نویسنده تنظیم شده و قابل اتکا نیستند اما در برخی زمینه ها آن قدر مطالعات علمی اجرا شده است که بتوانیم به مدد رفتار های روزمره، شناختی از شخصیت خود پیدا کنیم. امروز می خواهیم به یکی از این حوزه ها سرک بکشیم و نگاهی به مطالعات در این زمینه داشته باشیم.

غذا های تند و هیجان خواهی

مطالعه ای که توسط دانشگاه پنسیلوانیا اجرا شده است، نشان می دهد علاقه به غذا های تند می تواند نشان دهنده یک ویژگی شخصیتی مشخص باشد.

طبق این مطالعه افرادی که تمایل به کسب هیجان دارند ودر اصطلاح هیجان خواه هستند، بیشتر احتمال دارد سراغ غذا های تند بروند. البته این موضوع عجیب هم نیست.

زمانی که ما غذایی تند می خوریم، (به ویژه اگر عادت به این کار نداشته باشیم) سطح هورمون آدرنالین در بدن ما افزایش می یابد. این همان اتفاقی است که در زمان انجام کار های هیجان انگیز دیگر هم تجربه می کنیم.

علاقه به کربوهیدرات و مقاومت در برابر تغییر

برخی مطالعات نشان می دهد افرادی که علاقه زیادی به مصرف مکرر برنج، نان، ماکارونی و غذا هایی با کربوهیدرات بالا دارند، به احتمال زیاد افراد خطرپذیری نیستند. در بین این افراد ممکن است تمایل نداشتن به تغییر بیشتر دیده شود.

این افراد غالبا با مرز های تعریف شده مشکل چندانی ندارند و البته که با شرایط تکراری راحت تر از بقیه کنار می آیند.

مصرف مرکبات و مضطرب بودن

محققان برزیلی در یکی از مطالعات خود متوجه شدند بین تمایل به استفاده از مرکبات و اضطراب افراد ممکن است رابطه ای وجود داشته باشد.

این محققان پی بردند با افزایش سطح اضطراب، افراد تمایل بیشتری به مصرف مرکبات پیدا می کنند، اما چرا این گونه است؟ رایحه مرکبات آرامش بخش است.

این محققان می گویند به نظر می رسد بسیاری از افراد بدون این که خودشان متوجه باشند زمانی که مضطرب هستند، جذب مرکبات و رایحه خوش آن می شوند تا به این وسیله میزان اضطراب خود را کاهش دهند.

علاقه به ادویه های مختلف و جزئی نگری

برخی مطالعات می گویند بین تمایل ما به مصرف ادویه های مختلف و ویژگی های شخصیتی ما هم ممکن است ارتباط وجود داشته باشد.

این مطالعات نشان می دهد افرادی که تمایل به مصرف ادویه های مختلف دارند، به احتمال زیاد افرادی دقیق هستند که به جزئیات توجه دارند. اما چرا این دو موضوع با هم ارتباط دارد؟ تمایل به مصرف ادویه های مختلف با داشتن قدرت چشایی بالا در ارتباط است.

محققان می گویند احتمال دارد قدرت بالای چشایی عاشقان ادویه به واسطه قوی تر بودن پیام رسان های سیستم عصبی در این افراد باشد. این قوی تر بودن پیام رسان های عصبی باعث می شود تا دیگر حس های این افراد هم قوی تر از دیگران باشد و این موضوع دقت و جزئی نگری این افراد را افزایش می دهد.

عشق به تلخی و رفتار ضداجتماعی

محققان اتریشی در بررسی های خود به این نتیجه رسیدند که تمایل به طعم تلخ با رفتار های ضداجتماعی و خشونت ارتباط دارد. بر اساس پژوهش های این محققان افرادی که غذا های تلخ دوست دارند، بیشتر احتمال دارد که دست به آزار دیگران بزنندو قوانین را زیر پا بگذارند.

شاید با خواندن نتیجه این مطالعه به دوست جدید خود که عادت به خوردن قهوه تلخ دارد، بدبین شده باشید. پیش از نتیجه گیری کلی درباره دوست تان در نظر داشته باشید که این مطالعه تنها احتمال بالاتر این رفتار ها را اعلام کرده و رابطه علت و معلولی بین این دو موضوع برقرار نیست.

شکلات و احساساتی بودن

اما بیشترین تعداد مطالعات در خصوص طعم غذای مورد علاقه و ویژگی های شخصیتی را شاید بتوانیم رابطه بین انتخاب طعم شیرین و ویژگی های شخصیتی در نظر بگیریم.

برخی مطالعات نشان می دهد افرادی که طعم شیرین دوست دارند، راحت تر با بقیه کنارمی آیند و همراهی بیشتر با اطرافیان دارند.

البته در کنار این نتیجه گیری برخی بررسی ها که به صورت اختصاصی روی علاقه به شکلات اجرا شده است، نشان می دهد افرادی که علاقه زیادی به شکلات دارند افرادی احساساتی هستند و ممکن است به واسطه این احساساتی بودن، کمی آسیب پذیرتر از دیگران باشند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: gofteman-bartar.ir شناسه مطلب: 1130

به "شخصیت شناسی بر اساس علاقه به طعم های متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شخصیت شناسی بر اساس علاقه به طعم های متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید